Wie ben ik?

Ik ben Siska Cardoen uit Beselare, opticienne en zaakvoerster van Optiek Cardoen. Ik doe mijn job met veel passie en bij deze stel ik mij graag eens voor in dit filmpje.

Waarom ik de keuze heb gemaakt om optiek te gaan studeren? Omdat ik heel handig ben en bovendien gepassioneerd ben door alles wat met mode en nieuwe trends te maken heeft.

Ik richt mij op een zeer breed publiek. Als enige optiek in het dorp vind ik het belangrijk om voor elke klant wat wils in petto te hebben. Qua brillen vind je bij mij geen doorsnee modellen, maar wel de andere brillen, brillen die uniek zijn en net dat ietsje meer hebben. Ik geef professioneel, persoonlijk en eerlijk advies en zorg ervoor dat elke bril een mooi geheel vormt met de persoon die hem draagt. Maar naast een exclusief montuur op maat, wordt ook aan de glazen de nodige zorg besteed, want het belangrijkste is uiteraard dat je er goed door ziet. Is dit niet het geval dan zoek ik naar een passende oplossing. Een schofbril, een bril die in de lade ligt, bestaat niet voor mij.

Heb je nood aan progressieve glazen? Wennen aan dergelijke glazen is niet eenvoudig, dus doen we dat samen. Ik laat je verschillende glazen uitproberen en geef je de garantie dat het lukt! Ook contactlenzen behoren tot ons gamma. Ik zorg ervoor dat je ze probleemloos kan in- en uitbrengen. Dit kan uiteraard allemaal op proef gebeuren. Daarnaast ben je ook voor gehoortesten en hoorapparaten bij mij aan het juiste adres. Ik werk hiervoor samen met een professionele audicienne die op afspraak langskomt om elke klant een persoonlijke service te kunnen bieden.

Heb je nog een vraag? Twijfel niet om mij te contacteren.
Volg mij op Facebook, Instagram en Twitter.

Nog een fijne dag!

Siska