Unieke en trendy brillen, nu aan voordelige pakketprijzen!

Reageer

Wist je dat je bij Optiek Cardoen ook zeer unieke monturen kan terugvinden? Handgemaakt en tijdloos en nu ook aan interessante pakketprijzen!

Verrassend betaalbaar

Bij Optiek Cardoen streven we ernaar om steeds de nieuwste modellen op de markt in ons aanbod op te nemen. Om wat plaats te maken kan je dus genieten van een interessant aanbod pakketprijzen die verrassend betaalbaar zijn.  

Siska Cardoen

Zoals steeds kan je bij aankoop genieten van deskundig en persoonlijk advies, kwaliteit en service staan immers op de eerste plaats bij Optiek Cardoen.

Wat omvat onze pakketprijzen

Een pakketprijs omvat de montuur met all-in glazen. Het is dus niet mogelijk om hierop extra's te bestellen. Je hebt de keuze tussen een montuur met enkelvoudige glazen of multifocale glazen.

Enkelvoudige glazen

Enkelvoudige glazen betekent dat het glas maar één sterkte heeft. Deze glazen zijn geschikt voor brildragers die hun bril gebruiken om scherp te zien op verre afstanden óf om dichtbij goed te zien. 

Multifocale glazen

Multifocale glazen zijn opgebouwd uit meerdere sterktes. Hiermee kan je veraf en dichtbij goed zien.

 Geen verrassingen dus, want er komen geen extra kosten voor de glazen meer bij. Wil je toch liever een bril met meer opties? Dan help ik je uiteraard graag verder zodat je de bril kan vinden die perfect aansluit bij wat jij nodig hebt.

Onderstaande kan je alvast een voorsmaakje krijgen van ons aanbod. Maak gerust een afspraak en kom even langs om ons volledige assortiment pakketprijzen te ontdekken!

(montuur + enkelvoudige glazen: €180)

(montuur + multifocale glazen: €400)

Naar overzicht blog

Reageer