Nomineer Optiek Cardoen tot ambassadeur van Zonnebeke

Reageer

Mensen stimuleren om te winkelen bij lokale handelaars, dat is de bedoeling van de campagne 'Ik koop lokaal bij een winkelier van hier'. Deze actie gaat uit van UNIZO en de provincie West-Vlaanderen en wil lokale handelaars een gezicht geven bij het grote publiek. 

De kracht van lokaal winkelen

Ik zet dan ook graag mijn volle schouders onder dit project. Ik draag al vele jaren een warm hart toe aan de gemeente en zijn inwoners en sta nog elke dag met veel plezier en passie in mijn zaak. Lokaal winkelen is van zo'n groot belang binnen een gemeente. Het geeft de lokale economie niet alleen een boost maar brengt ook wat leven in de brouwerij.

"Elk zin goeste" bij Optiek Cardoen

De kracht van mijn optiekzaak ligt voornamelijk in het persoonlijk contact met mijn klanten. Ik luister oprecht naar hen en met veel van hen heb ik ondertussen een hechte band. Ik sta niet alleen garant voor een doorgedreven service tijdens de verkoop maar ook nadien. Elke klant kan steeds opnieuw bij mij terecht met alle mogelijke vragen of problemen. Ik kan hiervoor beroep doen op mijn uitgebreide kennis die ik doorheen de vele jaren heb opgebouwd. 

Ik volg alle nieuwste trends op de voet en met grote passie voor het vak. Op die manier kan ik mijn klanten een op en top collectie voorstellen.
Bij mij kan je terecht voor een collectie uit alle prijsklassen waardoor er voor elk wat wils te vinden is. 

Ambassadeur van Zonnebeke

Word ik binnenkort ambassadeur van Zonnebeke? Dat kan alleen met jullie hulp!
Via deze link kan je een winkelier naar keuze nomineren en op 3 juni worden alle ambassadeurs van de verschillende gemeenten bekendgemaakt. 

Naar overzicht blog

Reageer