Met de juiste bril creëer je op slag een nieuwe look!

Reageer

Het overkomt ons allemaal wel eens, we willen verandering! We denken over een andere haarkleur of coupe, een nieuwe kledingstijl, een modieuze bril..., om dan uiteindelijk te kiezen voor... net hetzelfde. Veranderen is moeilijk en vraagt wel wat lef maar het resultaat kan verbluffend zijn.

Kies een bril die aansluit bij jouw persoonlijkheid

Stap tijdens de zoektocht naar een nieuwe bril dus eens buiten jouw comfortzone. Probeer zoveel mogelijk verschillende stijlen te passen. Ga dus ook eens voor een bril met felle kleuren of een extravagante vorm. 
Blijf hierbij wel altijd trouw aan je eigen persoonlijkheid. Als je eerder een sportief type bent dan zal je outfit niet onmiddellijk matchen met een montuur met veel steentjes of glitters. 

Neem nu onderstaande enthousiaste dame. Haar brilmontuur was jammer genoeg geen goede keuze. De montuur is veel te zwaar en te donker en haar ogen zitten niet mooi centraal. Als je een bril past moet je steeds ook letten op de stand van je ogen zodat die mooi centraal staan. 
Geef haar nu een een elegant gouden montuur met een kleine glitter in verwerkt dan zou dit haar blik verruimen en zou ze enkele jaren jonger lijken.

Dame met onflatterend montuur

In tegenstelling tot onderstaande dame. Zij heeft haar brilmatch gevonden! Haar ogen staan centraal in het montuur zodat ze echte blikvangers worden. Haar stijl is eerder gewaagd en speels waardoor de bril perfect aansluit bij haar persoonlijkheid. Monturen met felle kleuren zorgen er ook voor dat jouw ogen weinig of geen make-up nodig hebben om ze in de kijker te zetten. 

Dame met flatterende montuur

6 x tips voor het kiezen van de juiste bril

  1. Durf te proberen en pas verschillende stijlen, dus ook diegene waar je anders niet zo snel naar zou grijpen. 
  2. Vertrouw op jouw buikgevoel tijdens het passen.
  3. Kies een bril die aansluit bij jouw persoonlijkheid. 
  4. Een bril moet comfortabel aanvoelen. 
  5. Sta tijdens het passen eens recht voor de spiegel of neem een selfie met verschillende monturen. Op die manier kijk je ook eens op afstand naar jezelf. 
  6. Uiteraard speelt de kleur een belangrijke rol. Welke kleuren matchen met de ondertoon van jouw huid, haarkleur of de kleuren in jouw garderobe.

Een nieuwe bril kiezen is allesbehalve eenvoudig. Ik help je heel graag op weg dus neem gerust even contact op en dan gaan we samen op zoek naar het montuur die echt bij jou past.

Naar overzicht blog

Reageer