5 redenen waarom een bril hét hipste accessoire is

Reageer

Moeten we er nog van overtuigd worden? Een bril is al lang niet meer enkel functioneel maar een ware eyecatcher. Er bestaan modellen in alle maten en kleuren, steeds met een uitgebreid assortiment aan opties. Ik geef graag nog eens 5 redenen waarom een bril juist heel leuk kan zijn. 

  1. Een bril helpt je goed te zien

  De voornaamste reden is en blijft dat een bril jou helpt om beter te zien. Een bril zal de ogen ontlasten en de daar bijhorende kwalen ook wegnemen. De ogen zullen minder vermoeid raken want jouw brilglazen verrichten nu al het werk voor hen. 

  2. Een bril beschermt jouw ogen

  Een bril biedt ook bescherming tegen wind, stof, vuil en de zon. 
  Een zonnebril beschermt jouw ogen tegen schadelijke UV straling. Maar wist je dat de nieuwste correctieglazen nu ook voorzien zijn van een UV filter? 
  UV straling is immers het hele jaar door aanwezig, dus ook op bewolkte dagen. 

  3. Je ziet er extra intelligent uit

  Het is bewezen dat een brildrager meteen extra intelligent overkomt. Mensen nemen je sneller serieus en dat helpt bij het nalaten van een goede indruk. Zet dus je nieuwe bril maar op bij je volgende sollicitatiegesprek. 

  4. Een bril vormt het perfecte accessoire

  Een bril maakt jouw outfit helemaal af. Het zorgt er ook voor dat je zeer snel van look kan veranderen. Ben je eerder een rock and roll type, kies dan voor een stoere bril met een wat zwaarder montuur. Een klein en fijn montuur, geeft jouw look een compleet andere vibe. 
  Een bril zal jouw look niet alleen versterken maar geeft je ook eigenheid. 


  5. Een bril versterkt de troeven van jouw gezicht

  Het dragen van een aangepast montuur zal ontzettend veel veranderen aan jouw gezicht. Zo zal een bril de illusie van een symmetrisch gezicht wekken en symmetrische gezichten worden over het algemeen aantrekkelijker bevonden.


  Zo zie je maar dat een bril alleen maar voordelen kan bieden. Daarenboven hoeft een bril ook helemaal niet duur te zijn. Bij velen leeft de misopvatting dat een zelfstandig opticien heel duur is.  Niets is minder waar, zelfstandig opticiens hebben ook altijd solden of laaggeprijsde monturen. Op die manier krijg je niet alleen de perfecte aangepaste bril aangemeten maar dit ook nog eens tegen een budgetprijs. 

  Naar overzicht blog

  Reageer